Brain power

Aaron Tegelaar

( Lid van team: Brain Power )

Nog te gaan

Mijn motivatie om deze stichting te ondersteunen is omdat ik het belangrijk vind dat als er een keer iets gebeurd met je hersenen er ook snel hulp voor is.

€ 5,69 21-09-2022 | 14:39 ja waar moet ik beginnen. Lang geleden op een duistere dag kwam Aaron naar mij toe met slecht nieuws. Zij broertje had het niet gered de hersentumor was te groot geworden. Dat kwam als een slag aan bij hem nadat beide ouders van Aaron ook al waren gestorven door hersentumor. Maar 2 dagen na zijn broertjes dood is hij wel goud geworden in brawhalla dus was de pijn best te doen. Groetjes jake Aka aarons broeder Ps kom je een potje braw aaron
€ 5,69 01-09-2022 | 18:08 Aaron is een dappere kerel, hij vertelde mij over zijn treurige jeugd, hoe zijn moeder was gestorven en hoe hij hierdoor een weeskind werd. Echt goed hulde aan Drielon!!
€ 5,69 31-08-2022 | 12:56 Aaron vertelde mij over zijn recent overleden vader, dit heeft hem diep geraakt. Ik hoop dat deze donatie contribueert aan een betere wereld.