Wandelen met mijn kanarie van Groningen naar Middelburg

Ben van Katwijk

Nog te gaan

Qr
van totaal € 1.000 (56%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 350 km | Bereikt 0%

In de zomer van 2022 wil ik zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar hersenaandoeningen waaronder ADCA, omdat ik deze zelf meedraag. Ik ga wandelen met mijn gele kanarie van De Grote Markt in Groningen naar het stadhuis in Middelburg. Ik hoop op veel donaties die mij zullen steunen om deze tocht te gaan. Alvast hartelijk dank! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 13-10-2021 | 14:32
€ 5 24-09-2021 | 19:27 Voor Ben,omdat hij een toffe peer is,en natuurlijk voor de mensen die het allemaal betreft 👍🏼
€ 25 24-09-2021 | 19:23 Omdat ik weet hoe belangrijk onderzoek hiervoor is. Naar hoe verbeteren van kwaliteit van leven en bestrijding en genezing van de vele ziektes van de hersenen.
€ 15 03-09-2021 | 06:34
€ 10 30-08-2021 | 13:34 Heel veel succes Ben! Een mooie uitdaging met een nog mooier doel!
Bekijk alle

te mooi om

28-07-2021 | 22:04  Hoe mooi kan een actie zijn. Nadat we begonnen zijn en al vlug donatie's binnenkwamen was het tijd om echt goede training te gaan doen. ook bij  Trek Bicycle Zwolle, waar ik al heel gauw een klik mee heb gekregen en ja de goeie klik. Daar gaan we kijken hoe we de Kanarie goed moeten krijgen (wat nodig is) ook kreeg ik goede advies van Rachelle Huberts. zij en haar team ben ik al dankbaar nu. want vanaf het begin maakte zij mij al duidelijk wij geloven in je. (mijn kanarie wilde meteen gaan vliegen door de zaak heen) lol Nu mogen wij er weer wat nieuws aan toevoegen. Eind september zullen de kanarie en ik afreizen naar Middelburg, om daar met de Burgemeester te gaan praten. er komt aan bod over de Actie gaan we praten, de hersenstichting en mijn aandoening. vraag is hebben we aan een uur genoeg? Hoop het wel uiteraard ga ik kijken of we een foto kunnen maken van dit bezoek. De burgemeester van Groningen is ook aangeschreven en reageerde ook heel positief terug deze wilt na zijn vakantie als eerste bellen, dan wilt hij samen met mijn kijken hoe we deze actie vruchtbaarheid kunnen geven in Groningen. Ook de burgemeester van Zwolle heb ik een flyer gegeven, ben benieuwd hoe hij reageerd  tot zover dit tweede blog 
Lees meer