BIJ Jolien bakt oliebollen!

BIJ Jolien

Nog te gaan

BIJ JOLIEN BAKT OLIEBOLLEN

Helaas heb ik meerdere malen in mijn directe omgeving te maken (gehad) met verschillende vormen van Niet Aangeboren Hersenletsel.

Voor hen, en zij weten heus wel wie ik bedoel, heb ik deze actie opgezet in samenwerking met de Hersenstichting.

De hele maand december kun je Bij Jolien oliebollen bestellen!!

Een zak (6 met en 6 zonder krent) kost €12,-.

Voor elke verkochte zak doneer ik €2,- aan de Hersenstichting.

Oliebollen kunnen worden opgehaald in Haulerwijk, of eventueel in overleg worden bezorgd.

Ook ben ik gedurende de decembermaand nog op verschillende plekken te vinden voor afhalen (houd de socials in in de gaten!!)

Het totaalbedrag maak ik bekend op 31 december, en dan doneer ik het ook!

Ik hoop hiermee een mooi bedrag op te halen en het jaar zo op een positieve manier af te sluiten!

En dan op naar een gezond 2022!

Bestellen?? Stuur een appje naar (06) 12 97 32 01 of mail: jolien@bijjolieneten.nl

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 18 04-12-2021 | 17:21
€ 5 30-11-2021 | 21:25
€ 10 26-11-2021 | 11:41 Oliebollen bak ik graag zelf, maar een donatie kan natuurlijk altijd. Succes Jolien!
€ 15 24-11-2021 | 14:21 Mijn man heeft elke dag te maken met hersenaandoening. Meer onderzoek kan alleen maar helpen.
€ 10 23-11-2021 | 19:18 Mijn moeder heeft een CVA gehad en een goede vriend heeft sinds enkele jaren hersenletsel .Ik zie en hoor dagelijks de gevolgen en het verdriet.