Geen kerstkaarten maar donatie!

Dit is de actie van Ester Bakker
van totaal € 200 (20%)

Elk jaar doneer ik het geld wat ik uit zou geven aan kerstkaarten aan het goede doel. Dit jaar heb ik besloten mijn geld te geven aan de hersenstichting. Je hersenen zijn het meest ingewikkelde orgaan van je lichaam. Hoe meer we over de hersenen weten hoe beter we ze gezond kunnen houden. En daar is nog veel geld voor nodig!

€ 25 24-12-2018 | 15:10 Ik stuur dit jaar ook geen kerstkaarten rond en doneer dat geld dit jaar aan de hersenstichting!! Omdat er nog zoveel te onderzoeken valt aan onze hersenen.
€ 15 11-12-2018 | 16:11