Op de Tilburgse kermis met gekleurde haren op de foto

Dit is de actie van Hennie Jacobs
van totaal € 100 (5%)

Ik ga op de Tilburgs kermis op 28 juli mensen verzamelen met gekleurde haren en deze op de foto zetten.

Kom om 15 uur naar de Spoorzone en laat je op de foto zetten tegen een kleine vergoeding voor de Hersenstichting.

In de buurt van de Hall of Fame of de Club de Smederij wordt de foto gemaakt.

€ 5 06-06-2019 | 14:50 Voor meneer Jacobs natuurlijk, vind het een geweldige actie van hem en ben blij dat ik model voor hem mocht staan voor deze actie.