Alle gekleurde haren online!

Hennie Jacobs

Helaas gaat dit jaar 2020 de Tilburgse zomerkermis niet door deze is geannuleerd in verband met het coronavirus. Daarom gaan wij de alle kleuren haren online doen in de maanden juli tot en met december 2020. Voor deze actie kun je de foto's van gekleurde haren opsturen naar actie@hersenstichting.nl.

Je mag met 1 persoon of 2 of 3 personen op de foto met gekleurde haren rood, blauw, geel en groen. Als je met 2 of 3 personen op de foto gaat houd afstand van elkaar en denk aan 1,50 meter afstand. Je mag ook een pruik opdoen als je een kaal hoofd hebt.

Als je de foto's opstuurt, kun je een kleine donatie doen voor de Hersenstichting. Ik hoop dat in 2021 de Tilburgse zomerkermis wel doorgaat en dat ik jullie dan zie op de laatste zondag bij de alle kleuren "Harendag".

Het zou geweldig zijn als het streefbedrag gehaald kan worden, als een mooi kerstcadeau voor de Hersenstichting.

De foto's kunnen ook worden gedeeld op de social media kanalen van de Hersenstichting en andere media kanalen.

€ 5 30-10-2020 | 19:40
€ 10 26-10-2020 | 13:47 Goed bezig, Hennie! Ik draag met plezier bij aan jouw actie voor de Hersenstichting.
€ 15 15-10-2020 | 16:24 De Hersenstichting verdient alle aandacht die het kan krijgen. En u bent een geweldige positieve kracht, lieve meneer Jacobs!
€ 15 07-10-2020 | 15:55
€ 15 31-08-2020 | 21:44 Beste Hennie, eens in de zoveel tijd zie ik U weer en U brengt altijd een glimlach op mijn gezicht. Ik vind dat U zich heel goed inzet voor goede doelen. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen. Ga door met Uw goede werk!