De Fietselfstedentocht voor Haperende Hersenen

Iris van Houwelingen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal c0180f538f684c46305fc6e88cfad4fe454dfbfa
van totaal € 235 (850%)

De cirkel is rond! Over hoe de Fietselfstedentocht wordt omgedraaid van nemen naar geven, want geven is leuker :-). Wie doet mee?

Tijdens mijn eerste deelname in 2017 ben ik door een stuurfoutje van een voorligger onfortuinlijk van de racefiets gevallen. De fietshelm brak in stukjes, en vanaf dat moment is er wel wat veranderd. Pas als de hersenen haperen, weet je hoe belangrijk het is dat hersenen gezond zijn.

Het jaar erop fietste ik de tocht wel uit. De organisatie maakte het een onvergetelijk bijzondere dag door de persoonlijke benadering en knuffel bij de finish. En ineens was de Fietselfstedentocht veranderd in een heel mooie dag. Een mooie dag gaat het ook worden op 10 juni 2019, wanneer ik opnieuw solo de route van 235 kilometer fiets, maar met een extra doel! Fietsen voor alle mensen met haperende hersenen. Voor elke kilometer wil ik een euro ophalen voor de Hersenstichting. Wie fietst er die dag in gedachten met mij mee, als onderdeel van een peloton van donateurs?

Ik stap om 5:24 uur op de fiets, en draag het wielershirt op de afbeelding. Dit unieke shirt heb ik gekregen van de mensen van RBL Sportswear in Roden (Drenthe) toen ik vertelde over de sponsoractie. Ze besloten meteen om speciaal hiervoor een prachtig shirt te ontwerpen. Bedankt RBL!

Ik hoop 235 euro op te mogen halen. Alle donaties, hoe klein ook, worden heel erg gewaardeerd.

Bedankt en met sportieve groeten!
Iris

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 325 17-03-2020 | 17:00
€ 75 21-11-2019 | 13:38
€ 26 20-08-2019 | 08:11
€ 100 22-06-2019 | 13:11 Sympathieke actie, en met een partner met MS en een vader die net een herseninfarct gehad heeft zie ik 100% het nut in van het onderzoek dat hiermee mede gefinancierd kan worden
€ 23,10 15-06-2019 | 18:27 Respect Iris!
Bekijk alle

Afsluiting actie, iedereen enorm bedankt...!

31-05-2020 | 17:22 Beste lieve, fantastische donateurs, Enige tijd geleden had ik een overzicht/lijst van jullie allemaal gemaakt, om elk van jullie apart een persoonlijke mail te sturen om jullie te bedanken. Ik weet namelijk niet zeker of bij het afsluiten van deze actie er nog een mogelijkheid tot bedanken volgt. Bovendien is elk van jullie persoonlijk bedanken toch het minste dat ik kan doen. Maar... toen ik er eindelijk even voor ging zitten (het op tijd beginnen aan een taakje is juist een beperking na het ongeluk... sorry!), kon ik die lijst inmiddels nergens meer vinden. Nu is het Pinksteren -een jaar verder- en toch echt hoog tijd om het enorme bedrag van 2000 euro (!) aan de Hersenstichting over te maken via deze actiepagina. Jullie donaties hebben veel goed gedaan en zullen dat blijven doen: een gebaar van waardering en hulp voor alle mensen met een hersenaandoening. Ik vind het echt fantastisch. Dit jaar is de Fietselfstedentocht afgelast zoals zoveel evenementen, maar ik hoop in 2021 opnieuw in het roze shirt te tocht te gaan fietsen, al dan niet met een nieuwe actie. Zo'n bedrag als nu zal denk ik niet te evenaren zijn. Het eindbedrag is zoveel hoger geworden dan ik had verwacht! Ik wil iedereen heel erg bedanken: zowel de lieve bekenden als lieve onbekenden. Zowel de groep van donateurs met, als zonder de persoonlijke ervaring van een hersenaandoening bij een naaste of zichzelf. Met meer onderzoek kunnen mensen met haperende hersenen beter geholpen worden, en worden zij hopelijk ook beter begrepen door de omgeving die van de buitenkant vaak niets aan hen ziet. Door jullie donaties wordt er weer een duidelijke stap naar voren gemaakt. BEDANKT!! Iris  
Lees meer