Afsluiting actie, iedereen enorm bedankt...!

31-05-2020 | 17:22

Beste lieve, fantastische donateurs,

Enige tijd geleden had ik een overzicht/lijst van jullie allemaal gemaakt, om elk van jullie apart een persoonlijke mail te sturen om jullie te bedanken. Ik weet namelijk niet zeker of bij het afsluiten van deze actie er nog een mogelijkheid tot bedanken volgt. Bovendien is elk van jullie persoonlijk bedanken toch het minste dat ik kan doen. Maar...

toen ik er eindelijk even voor ging zitten (het op tijd beginnen aan een taakje is juist een beperking na het ongeluk... sorry!), kon ik die lijst inmiddels nergens meer vinden. Nu is het Pinksteren -een jaar verder- en toch echt hoog tijd om het enorme bedrag van 2000 euro (!) aan de Hersenstichting over te maken via deze actiepagina.

Jullie donaties hebben veel goed gedaan en zullen dat blijven doen: een gebaar van waardering en hulp voor alle mensen met een hersenaandoening. Ik vind het echt fantastisch.

Dit jaar is de Fietselfstedentocht afgelast zoals zoveel evenementen, maar ik hoop in 2021 opnieuw in het roze shirt te tocht te gaan fietsen, al dan niet met een nieuwe actie. Zo'n bedrag als nu zal denk ik niet te evenaren zijn. Het eindbedrag is zoveel hoger geworden dan ik had verwacht!

Ik wil iedereen heel erg bedanken: zowel de lieve bekenden als lieve onbekenden. Zowel de groep van donateurs met, als zonder de persoonlijke ervaring van een hersenaandoening bij een naaste of zichzelf. Met meer onderzoek kunnen mensen met haperende hersenen beter geholpen worden, en worden zij hopelijk ook beter begrepen door de omgeving die van de buitenkant vaak niets aan hen ziet. Door jullie donaties wordt er weer een duidelijke stap naar voren gemaakt.

BEDANKT!!

Iris