Ik zet me in voor de hersenstichting, help jij mee?

Jennifer Bol

Lieve Mensen,

Van 20 tot 23 juli loop ik de alternatieve vierdaagse. Vier dagen lang daag ik mezelf uit om elke dag 10 kilometer te lopen. Dit doe ik niet zomaar, maar doe ik voor een goed doel, de hersenstichting.

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Dit kan gaan om dementie, Parkinson, een beroerte, depressie of hersenletsel na een ongeluk. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je naasten.

De hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Om dit te bereiken laten ze onderzoek doen, geven ze voorlichting en zetten ze zich in voor betere patiëntenzorg, revalidatie en participatie.

Ik zet me in voor de hersenstichting, help jij mee? Wil jij mijn actie steunen met een bedrag wat jij kan missen? Alle kleine beetjes helpen en worden gewaardeerd.

Dankjewel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 10 23-07-2021 | 20:05
€ 15 18-07-2021 | 10:14 Prima initiatief! Ik ken degene die gaat deelnemen en draag haar een warm hart toe . Bovendien lang gewerkt in de dementiezorg en heb mensen in de directe omgeving met een hersenziekte . Nog meer onderzoek is nodig !
€ 5 14-07-2021 | 19:40
€ 20 05-07-2021 | 12:08