Perfect Therapy, endlesS roadS

van totaal € 5.000 (9%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 5.000 km | Bereikt 0%

Ik heb tijdens mijn leven meerdere traumatische ervaringen opgedaan die op een gegeven moment mijn leven gingen beheersen.

Daarom vind ik het belangrijk om de mensen die mij waar dan ook ter wereld hebben ontmoet, eerlijk te vertellen hoe het nu echt met mij gaat. Het gaat momemteel niet goed. Jarenlang heb ik mijn depressieve klachten voor jullie verborgen gehouden. Ik zette vaak een "sociaal gewenst" masker op en zei lachend ‘prima’  als je aan mij vroeg hoe het met mij ging. Vorig jaar liepen mijn klachten zo hoog op, dat ik geen uitweg meer zag. Ik raakte verstrikt in het verhaal van mijn eigen identiteit en werd suïcidaal en ben een tijdje opgenomen geweest.

Momenteel ben ik met schematherapie hard bezig mijzelf te herontdekken en mijn gedachten weer op een rijtje te krijgen.
Want psychische klachten kunnen je leven heel erg lastig maken Want of het nu gaat om een depressie, angststoornissen, trauma, persoonlijkheidsstoornissen of andere klachten, de kloof tussen hoe je je voelt en hoe je je voordoet kan behoorlijk groot zijn.

Op 16 juni 2022 staat mijn laatste therapiedag gepland en hoop ik dat ik mijn eigen leven in een positiever perspectief kan zien. Om dit doel te bereiken ga ik in beweging komen voor de #hersenstichting. Bewegen is namelijk goed voor de hersenen. Het verbetert het geheugen, zorgt ervoor dat je beter slaapt en vermindert stress. Daarnaast verkleint bewegen het risico op hersenaandoeningen zoals dementie, depressie en Parkinson.

Ik zal tot en met 16 juni 2022 al fietsend en wandelend 5000 kilometer gaan afleggen om geld in te zamelen voor de #hersenstichting. Hier zamel ik ook donaties voor in, dus wil je mij mentaal een steuntje geven, doneer dan op de onderstaande actiepagina. Bedankt

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 15 17-10-2021 | 08:22 Omdat ik ongelooflijk veel bewondering heb voor Jeroen van Polen, voor zijn doorzettingsvermogen om te genezen van zijn depressie. Ik ken hem persoonlijk en Jeroen komt bij mij over als de altijd vrolijke, attente, vriendelijke en belangstellende Jeroen. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat dat niet zijn ware 'gezicht' is. Om hem te helpen om zijn gestelde doel te halen wil ik doneren, voor hém en voor de hersenstichting!! Mieke van Barneveld
€ 10 16-10-2021 | 18:39
€ 25 15-10-2021 | 10:34 Trots op Jeroen 👍🏼