Straatmuziek tijdens winkelkoopavonden

Michiel Walter
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (0%)

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden.

De hersenen zijn het meest ingewikkelde orgaan van het menselijk lichaam. Wetenschappelijk onderzoek heeft de afgelopen jaren steeds meer inzicht gegeven in het functioneren van de hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden.

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Nu en in de toekomst. De Stichting zet niet in op één aandoening, maar investeert breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Om dit te bereiken laten we onder andere onderzoek doen. Interessante onderzoeksthema's:
https://www.hersenstichting.nl/onderzoek/uitgelicht-onderzoek1

Uit eigen ervaring kan ik spreken hoe fijn het is als er meer kennis komt over het brein en dat we gaan begrijpen hoe het brein werkt. Ik heb zelf al sinds m'n puberjaren de diagnose Tourette gepaard met kenmerken uit ASS spectrum. (ingewikkeld he ? Waarom niet gewoon 1 naam . But to the point.. )

Gelukkig heb ik een beperkte mate en zie ik het nu niet als een beperking meer. Ik voel nu heel goed aan wanneer ik een stapje terug moet nemen en tijd voor mezelf moet nemen. Vroeger was dit wel anders. Ik heb mijn eigen weg gevonden om mijn dromen te verwezenlijken die ik voor ogen heb / had. Ik vind daarom dat een beperking je niet in de weg hoeft komen te staan om de dingen te doen die je graag wilt doen.

4 dagen lang , tijdens de extra koopavonden in hartje Eindhoven , zet ik me in voor het goede doel. Een deel van de opbrengst doneer ik aan Hersenstichting!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.