CPC 5 km voor onderzoek naar hersentumoren/ for brain tumour research

Nina van der Meer
van totaal € 2.500 (101%)

For English, see below

Mijn naam is Nina van der Meer en in Februari 2019 ben ik geopereerd aan een hersentumor. Na bestraling in de zomer ben ik inmiddels bezig met chemo. Ik heb nu 4 van de 12 kuren achter de rug. Het is zwaar, maar ik verdraag het aardig goed. Inmiddels heb ik het hardlopen weer opgepakt. Het gaat nog niet heel ver of snel, maar wel zo goed dat ik ondanks de chemo me fit genoeg voel om op 8 maart mee te doen aan de CPC 5km. Omdat ik het leuk vind, en ik net als voorheen uitdagingen aan wil gaan maar vooral wil genieten van het leven!

Toch wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken aandacht te vragen voor het feit dat kwaadaardige hersentumoren niet te genezen zijn, en dat meer onderzoek noodzakelijk is. Stichting “Sterk en Positief” zamelt geld in voor onderzoek om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Voor deze stichting wil ik met mijn actie graag €2500 inzamelen.

Steunt  u mij in het behalen van mijn doel om geld op te halen voor Stichting “Sterk en Positief”? (www.sterkenpositief.nl)

My name is Nina van der Meer and in february 2019 I had an operation on a brain tumour. After radiation therapy during the summer I started chemo end of last year. I have now had 4 of 12 treatments. It is heavy, but I bear it quite well. A couple of months ago I started running again. I'm not doing long distances and I'm not fast, but in spite of the chemo I feel fit enough to participate in the CPC 5km on the 8th of march. Because I like it, because I want to take on challenges like I used to, but most of all because I want to enjoy life!

Still I want to use this opportunity to point out that malignent brain tumours cannot be cured, and more research is needed. Stichting "Sterk en Positief" collects money for research on curing brain tumours. My goal is to raise €2500 for this organisation.

Will you support me to reach my goal?

€ 10 11-03-2020 | 21:55
€ 20 10-03-2020 | 19:02
€ 50 10-03-2020 | 11:30
€ 15 10-03-2020 | 10:27 Well done!
€ 100 09-03-2020 | 21:05

Chemo has not stopped me... I ran the CPC 5 km today!

08-03-2020 | 18:00 This morning I have completed the CPC 5km, in spite of chemo therapy! For those who are unfamiliar with it: the City Pier City is the biggest running event in The Hague. I’m really proud of myself for doing it; I completed my 5th chemo treatment last monday. I was slow, but that doesn’t matter: I did manage the whole distance without walking! I was part of a crowd, and could enjoy it instead of feeling intimidated! Directly supported by my lovely husband Mark, my sister Marjolein, and Charles of stichting “sterk en positief” it was a day to remember! I would like to warmly thank everyone who has donated, it is increadibly valuable that you have done so! And thank you all so much for your warm supportive messages, it has been very helpful. Please have a look at the website www.sterkenpositief.nl to see where your money is going! In less than three weeks I’ll have another chemo, and I’ll be halfway through my treatments. But I’ll be able to look back at an amazing day! I’d better start thinking of a new target to set myself! THANK YOU ALL!!!!