Lopen voor gezonde hersenen

Dit is de actie van Robert Haaima
Normal 5448f8dfb10b912f3d790f7297ddb11e72f37976
van totaal € 1.000 (55%)

Een aneurysma in de hersenen is een uitstulping in de vaatwand van de hersenslagader. Verondersteld wordt dat een aneurysma van de hersenslagaders ontstaat uit een aangeboren zwakke plek van de vaatwand, maar daarover bestaat nog onvoldoende zekerheid. Mijn zus overleed in september 2018 op 48-jarige leeftijd plotseling aan een hersenbloeding, ontstaan uit een aneurysma. Ieder jaar loop ik diverse hardloopwedstrijden. Voor elke wedstrijd die ik vanaf nu loop wil ik aandacht vragen voor deze aandoening. Deze actie draag ik op aan haar, voor meer aandacht en onderzoek van deze moeilijk herkenbare, sluipende aandoening.

Bekijk alle donateurs
€ 10 29-08-2019 | 13:22
€ 25 18-08-2019 | 16:26
€ 15 18-08-2019 | 14:18 Robert Haaima loopt voor een goed doel vanuit een goed hart!
€ 6 17-08-2019 | 14:18 Omdat ik je wil helpen om over die 500 euro te komen😉
€ 20 17-08-2019 | 10:25

Een week voorbij

13-09-2019 | 21:00 Weer een week voorbij. Door alle drukte in die week, zijn we veelal met onszelf bezig zoals ik dat ook doe. Maar dan staat het weekend voor de deur, het is vrijdagavond. Vanaf dat moment staat bij mij het leven even stil en denk ik nog meer aan jou. Omdat ik je niet vergeten ben, want denken aan jou doe ik nog iedere dag. Van 's morgens vroeg tot 's avond laat, droom ik nog iedere dag van jou. Voel ik jou, en beleef ik jou. Hoewel je mij steeds een beetje meer laat slapen, laat je ook weten dat je nog steeds dichtbij mij bent. Dat vind ik lief, het is niet erg, je bent altijd welkom. Nu het weekend is begonnen, is er veelal even geen rust voor mij. Maar dat is niet erg, want dan weet ik dat je dichtbij mij bent. Altijd even opzoeken, een beetje spoken misschien... het mag. Maar weet dat ik je heel erg mis. En weet dat er een moment komt dat we elkaar los moeten gaan laten. Ik ben er nog niet aan toe, misschien jij ook nog niet. Laten we het samen doen. Laten we samen elkaar de tijd hierin geven. Maar weet ieder geval dat ik altijd van je zal blijven houden en je nooit zal vergeten. Je broertje.