IDent voor Hersenstichting

Vera Paardenkooper

( Lid van team: S.V. IDent )

Onderzoek en hulp is nodig op veel vlakken, de hersenstichting verricht hier goed werk voor.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 15 24-04-2021 | 13:44 Mooi doel, het is erg belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt want er is nog te veel onbekend over m.n. dementie.