Hersentumor -- Covid 19 -- Hersentumor

Voor Miriam & Charles de alternatieve Triathlon van Holten

Nog te gaan

van totaal € 10.000 (103%)

HERSENTUMOR

In 2016 werd bij mijn vrouw een kwaadaardige hersentumor geconstateerd. In één keer staat je leven op de kop.

Een sleep awake sleep operatie binnen 28 dagen werden gevolgd door 30 bestralingen en 42 chemo's.

Vervolgens nog eens 6 maanden lang chemo om dat vreselijke ding in haar hoofd aan te pakken. Nu 3 jaar later kom ik bij toeval het verhaal van Charles tegen.....Ik ben geraakt door zijn enthousiasme en zijn stichting.

Dit alles heeft me aan het denken gezet. Tijd om dus wat terug te doen, te helpen daar waar kan. Besloten om de Olympische afstand van de Triathlon van Holten te gaan doen. (1500 meter zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen) . Mijn zwager steunt mij hierin door ook mee te doen en ook mijn zoon en de dochter van een vriend (11 en 10  jaar) gaan de kids triathlon de dag ervoor afleggen. (250 meter zwemmen, 10 km fietsen en 2500 meter lopen). Gezamenlijk willen we minimaal €10.000 euro ophalen uiteraard is meer nog veel mooier. We waren ook goed op weg totdat

CORONA HELAAS ROET IN HET ETEN GOOIDE!

Even is de focus om geld binnen te halen verlegd. Focus op gezin en werk is even belangrijker dan wat dan ook. Ik merk in mijn omgeving dat het Corana virus voor een ieder nieuw is, mensen weer aan het denken zet, mensen uit hun veilige en onbezorgde habitat trekt en ze opeens verplicht om te relativeren.............gezond zijn is echt heel belangrijk!

NU IS HET DUS WEER TIJD VOOR DE HERSENTUMOR

Nu 3 maanden verder is het voor mij weer tijd om deze actie aandacht te geven! Aandacht om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Geld wat gebruikt gaat worden voor onderzoek, onderzoek om hersentumoren geneesbaar te maken! Dat zijn ze namelijk nu nog niet!!! en dat is vreselijk!

Ties en Pebbe zullen daarom volgend jaar alsnog de kids triathlon van Holten gaan lopen en uiteraard ook Daan en ik zullen onze afstand afleggen. Maar daar kunnnen wij het niet bij laten.

We hebben toffe pakken, met gave sponsoren en vele van jullie hebben recht op deze uitdaging omdat er al geld gestort is. Daarom hebben Daan en ik besloten dat wij ook dit jaar onze kwart triathlon gaan doen!

ALTERNATIEVE OLYMPISCHE AFSTAND TRIATHLON

Het laatste weekend van augustus zullen wij 1.500 meter zwemmen in het Grasbroek in Bornerbroek. Vervolgens fietsend naar Enter, Rijssen, Wierden, Almelo, Zenderen en dan weer naar Bornerbroek (40 km) . Vanaf daar gaan we hardlopend weer naar Almelo en dan weer terug naar Bornerbroek (10 km)

Je kunt ons Steunen, door te doneren! Laten we gewoon voor die € 10.000 euro gaan!

Deel dit bericht ook met je eigen netwerk!! via whatsapp of social media!

je steunt dan stichting Sterk & Positief maar buiten dat steun om te helpen naar een oplossing voor Miriam & Charles...........en alle andere mensen met een hersentumor......

Alvast dank voor jullie steun en hulp!

Amor Vincit Omnia!

Jasper, Ties, Daan & Pebbe

€ 5 13-08-2020 | 06:21
€ 10 12-08-2020 | 12:32 Geweldig dat jullie dit doen, dit zal zeker bijdragen aan meer onderzoek dat levens kan redden!
€ 25 11-08-2020 | 20:59
€ 15 10-08-2020 | 09:00