Ik verkoop knuffels voor de hersenstichting!

Dit is de actie van Ans Hogenboom
Normal 5b5231543cae602729dc526775a72b36978b9576
van totaal € 1.000 (0%)

Ik verkoop tweedehands knuffels per doos.
De gehele opbrengst zal naar de hersenstichting gaan tbv onderzoek.

U krijgt een doos met hele leuke knuffels en knuffeldoekjes.
Laat me weten wat u hier voor over heeft.
Ik zal iedereen op de hoogte houden van wat ik precies heb overgemaakt aan de hersenstichting.

Lees hieronder waarom ik dit doe.
Mijn lieve tante van nog maar 68 jaar is dit jaar gestorven aan de vreselijke, zeldzame ziekte PSP waarvan ik, voordat ze de diagnose kreeg, nog nooit van gehoord had.
Ik ga voor de hersenstichting verkopen, omdat hersenonderzoek ver achterblijft, ook naar bijvoorbeeld dementie, terwijl een groot aantal mensen dit al heeft en nog gaat krijgen.