Birthe Cremers

Birthe Cremers

( Lid van team: No Brains No Gains )

Qr
van totaal € 1.750 (0%)

Uit onderzoeken blijkt dat 1 op de 4 mensen een hersenaandoening heeft. Bewegen stimuleert de hersenen. Zo verbetert het je geheugen, zorgt het ervoor dat je beter slaapt en vermindert stress. Bewegen verkleint ook het risico op hersenaandoeningen zoals dementie, depressie en Parkinson. Wij willen met onder andere onze challenge iedereen stimuleren te bewegen!

Met deze actie wil ik samen met mijn teamgenoten, Danique en Lotte, onze leeftijdsgenoten bewust maken dat je op jonge leeftijd je hersenen kan stimuleren, waarvan je later profijt zult hebben.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 16-02-2021 | 17:43