Road to New York

Dit is de actie van Gwendoline den Ouden

nog te gaan

van totaal € 750 (97%)

Van mijn 23e tot mijn 36e heb ik te maken gehad met verschillende depressies. Dit heeft veel impact gehad op mij en mijn omgeving. Uit het zwarte gat komen was elke keer weer een gevecht. Gelukkig gaat het nu goed en hardlopen heeft mij hier erg bij geholpen. Omdat er in mijn omgeving meerdere mensen te maken hebben met een hersenaandoening zoals bijvoorbeeld mijn neefje en zwager (Die allebei jong 0 en 25 jaar een hersenbloeding kregen) wil ik iets terug doen. Op 4 november 2018 loop ik de New York marathon en hiermee wil ik geld ophalen voor de hersenstichting. Help jij mij mee?

Bekijk alle donateurs
15-07-2018 | 10:20 Ga ervoor!! Veel succes!!
01-07-2018 | 13:48 Lieve Gwendoline, een geweldige uitdaging waarvan ik zeker weet dat je deze gaat volbrengen! 😘
01-07-2018 | 13:47
01-07-2018 | 08:22 Depressiviteit wordt nog steeds onderschat. Het is nog steeds een beetje taboe. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht aanbesteed. Een hersenbloeding krijgen en daar lichamelijke en geestelijke klachten aan over houden is ook verschrikkelijk. Erg goed van jou gwendeline dat jij deze stichting hebt uitgekozen. Heel veel succes.
30-06-2018 | 20:21