Veiling

isa groenen
Qr
van totaal € 100 (0%)

Wij, Isa (2) en Luka organiseren een veiling omdat we het heel belangrijk vinden dat er meer geld komt voor hersenonderzoek. Vooral omdat ik, Isa Groenen, afgelopen jaar een hersenstaminfarct kreeg waardoor ik locked in raakte. Ik kon niet meer dan met mijn ogen knipperen. Dit is gelukkig veranderd en nu ben ik in staat om zelfstandig te wonen en mijn dagelijks leven op te pakken, met dank aan het revalideren. 

De bedoeling van de veiling is dat je via de website biedt op een (kunst)werk en dan kun je via deze link betalen. Dit gaat rechtsstreeks naar de hersenstiching. We sturen een mail over hoe je je kunstwerk krijgt.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.