Perfect Therapy, endlesS roadS

Jeroen van Polen
van totaal € 5.000 (26%)

Ik heb tijdens mijn leven meerdere traumatische ervaringen opgedaan die op een gegeven moment mijn leven gingen beheersen.

Daarom vind ik het belangrijk om de mensen die mij waar dan ook ter wereld hebben ontmoet, eerlijk te vertellen hoe het nu echt met mij gaat. Het gaat momemteel niet goed. Jarenlang heb ik mijn depressieve klachten voor jullie verborgen gehouden. Ik zette vaak een "sociaal gewenst" masker op en zei lachend ‘prima’  als je aan mij vroeg hoe het met mij ging. Vorig jaar liepen mijn klachten zo hoog op, dat ik geen uitweg meer zag. Ik raakte verstrikt in het verhaal van mijn eigen identiteit en werd suïcidaal en ben een tijdje opgenomen geweest.

Momenteel ben ik met schematherapie hard bezig mijzelf te herontdekken en mijn gedachten weer op een rijtje te krijgen.
Want psychische klachten kunnen je leven heel erg lastig maken Want of het nu gaat om een depressie, angststoornissen, trauma, persoonlijkheidsstoornissen of andere klachten, de kloof tussen hoe je je voelt en hoe je je voordoet kan behoorlijk groot zijn.

Op 16 juni 2022 staat mijn laatste therapiedag gepland en hoop ik dat ik mijn eigen leven in een positiever perspectief kan zien. Om dit doel te bereiken ga ik in beweging komen voor de #hersenstichting. Bewegen is namelijk goed voor de hersenen. Het verbetert het geheugen, zorgt ervoor dat je beter slaapt en vermindert stress. Daarnaast verkleint bewegen het risico op hersenaandoeningen zoals dementie, depressie en Parkinson.

Ik zal tot en met 16 juni 2022 al fietsend en wandelend 5000 kilometer gaan afleggen om geld in te zamelen voor de #hersenstichting. Hier zamel ik ook donaties voor in, dus wil je mij mentaal een steuntje geven, doneer dan op de onderstaande actiepagina. Bedankt

€ 220 20-07-2022 | 13:26 Opbrengst emballage actie AH Montfoort
€ 312,25 23-06-2022 | 16:25 Wat een fantastische opbrengst voor de Hersenstichting. En dat allemaal door de gulle gevers van Albert Heijn Vleuterweide. Dank jullie wel 💕
€ 206 13-04-2022 | 11:56 Emballage-actie AH Konincks Retail (ASW56 Utrecht).
€ 50 29-12-2021 | 12:56 Lieve Jeroen, Niets anders dan groot respect voor jou hoe je dit doet! Altijd in onze gedachten en we steunen je op afstand! Ook respect voor je lieve vrouw Bianca die er altijd is voor je!
€ 10 29-12-2021 | 11:17 Belangrijk dat hier aandacht voor is. En respect voor jou, Jeroen. Goed dat je hier open over bent en ook nog eens je schouders eronder zet.