Branklets - Anklets for Brains

Jill Jongejan

Hi! Mijn naam is Jill, 25 jaar oud en wonend in Amsterdam. Dit jaar kreeg ik voor de tweede keer in mijn leven te maken met de lange nasleep na een hersenschudding, wat in vaktermen het post commotioneel syndroom (PCS) genoemd wordt.

In deze Coronatijd hoorde ik geluiden om me heen van mensen die het thuiszitten na 2 dagen alweer beu waren en klaagden dat ze de muren op zich af zagen komen. Voor mensen met PCS, maar natuurlijk ook voor nog vele andere mensen met een belemmering of ziekte, is dit thuiszitten de dagelijkse gang van zaken. Het leek mij daarom een mooi moment om hier even stil bij te staan en geld in te zamelen voor de hersenstichting 😉.

Omdat een sponsoractie met een marathon rennen oid voor mij op dit moment ondenbaar is, startte ik Branklets, Anklets for brains. Dit zijn handgemaakte enkelbandjes die ik verkoop, waarvan de volledige opbrengsten ten goede komen aan de hersenstichting. Het is een win-win situatie voor eigenlijk iedereen want de koper krijgt een enkelbandje, de hersenstichting krijgt geld (en ik heb een rustig knutsel activiteitje dat mij geen hoofdpijn geeft.) Er zijn op het moment al zo’n 100 bandjes verkocht.

Neem vooral een kijkje op https://instagram.com/bran.klet?igshid=h50hfkgw2gjh als je benieuwd bent.

Het idee is dat je geen bandje kunt kiezen, maar dat je wordt verrast met een enkelbandje, net zoals mensen worden verrast met hersenaandoeningen (alleen is dat natuurlijk niet zo leuk als een enkelbandje krijgen).

Houd je niet van enkelbandjes, maar wil je wel een donatie doen? Dat kan op deze pagina. Liefs, Jill.

€ 103,95 04-07-2020 | 15:31 Branklets verkocht
€ 5 13-05-2020 | 11:34