Mozaïek voor elkaar

Dit is de actie van Loes Verheijen
van totaal € 300 (39%)

Iedereen komt vroeg of laat direct of indirect in aanraking met hersenziekten. Denk hierbij aan ADHD, depressie en verslaving. Helaas zijn er ook ernstigere en soms dodelijk hersenziekten zoals ALS en beroerte. Ikzelf ben met hersenziekten in aanraking gekomen toen ik in 2014 de diagnose MS kreeg. Door mijn ziekte is het niet mogelijk voor mij om deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Dit valt me erg zwaar. Vooral omdat dit betekent dat ik voornamelijk thuis zit. Een jonge vrouw zou nu in de bloei van haar leven moeten zijn.
Op advies van mijn naasten ben ik een hobby gaan zoeken. Dit is mozaïek geworden.
De gemaakte stukken verkoop ik. Ook is het mogelijk een opdracht te geven met speciale en specifieke wensen.
100% van de gemaakte winst gaat naar de hersenstichting! Natuurlijk kunt u ook doneren zonder aankoop.
Alle (kleine) beetjes helpen. Helpt u ook mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
19-12-2018 | 21:15
31-01-2018 | 20:40
25-11-2017 | 08:37 Ik heb een periode in mijn leven gekend, waarin ik zwaar depressief was. Had een gezin met 4 kinderen en wilde niet meer verder leven. Toch zag ik nog ergens een lichtpuntje en putte daaruit voldoende kracht om in therapie te gaan. Ik ben Inge, mijn persoonlijke therapeute bij de Mutseartstichting, nog steeds dankbaar voor de hulp die zij mij bood. Helemaal zonder medicijn kwam ik als herboren weer terug in het leven. Kon gelukkig daarna als een echte vader verder met het leven.
08-11-2017 | 12:50 Ik heb altijd interesse gehad voor het werk van de hersenstichting. Mijn vader heeft twee keer een hersenbloeding gehad en zelf heb ik te maken gehad met neurologische afasie na een ongeval. Het werk en onderzoek van de hersenstichting is van groot belang. Wij steunden de hersenstichting altijd al en dit wordt weer eens extra onder mijn aandacht gebracht door het verhaal van Loes Verheijen.
30-10-2017 | 10:52