De MARATHON VAN ROTTERDAM

Sandor Boots

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (118%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 42 km | Bereikt 0%

Eén op de vier mensen lijdt aan een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg, een van de grootste ziekten van Nederland te worden. Ik wil mijn bijdrage leveren om dit te verminderen, want een hersenaandoening kan een grote impact op je leven hebben. Zo ook voor iemand die dicht bij mij staat.

Om die reden heb ik besloten om op zondag 24 oktober deel te nemen aan de MARATHON VAN ROTTERDAM.

Mijn doel is om met het rennen van deze marathon zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Hersenstichting. Dit geld levert een bijdrage aan het belangrijke werk wat deze Stichting verricht. De Hersenstichting investeert breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen of genezen.

Daarom zou ik je graag vragen om mij te sponsoren en daarbij de Hersenstichting te helpen.

Alvast bedankt, namens De Hersenstichting en mij. Elke euro telt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 270 15-10-2021 | 11:28
€ 25 15-10-2021 | 09:45
€ 100 12-10-2021 | 21:20 Goed bezig Sandor. Heel veel succes!!
€ 15 10-10-2021 | 22:13 Succes vriend! Ik sta langs de lijn om je aan te moedigen 💪🏻👏🏻
€ 25 08-10-2021 | 13:23