Sv. Io Vivat in actie voor de Hersenstichting!

Lustrum VII Io Vivat

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (0%)

Aanstaande september viert Sv. Io Vivat Nostrorum Sanitas haar 7e lustrum. Een week dat in het teken staat van plezier, entertainment en netwerken. Gedurende deze week zullen wij ook geld ophalen voor de Hersenstichting. Dit gebeurt doormiddel van verschillende collectes. Ook zal er een grote veiling plaatsvinden, een deel van deze opbrengst gaat naar de hersenstichting!

Met deze acties hopen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Een van onze leden is onlangs op 19-jarige leeftijd overleden en met deze actie willen wij een mooi gebaar maken naar de nabestaanden.

De Hersenstichting heeft de Nederlandse Hersenbank de afgelopen jaren financieel ondersteund en zal dit ook de komende jaren zullen blijven doen. Hoogwaardig humaan hersenweefsel is namelijk van cruciaal belang voor het achterhalen van mechanismen van hersenaandoeningen. Kennis die nodig is om oplossingen te vinden voor deze ziektes.

Steunt u ons in dit traject en wil jij ook bijdragen? Doneer en deel onze actie met jouw vrienden, familie en collega's.