De motor rit naar Zuid Frankrijk

Dit is de actie van Wouter van Velzen

De dag van mijn ongeluk

van totaal € 2.000 (183%)

In 2011 heb ik door een zwaar motorongeluk Niet-Aangeboren hersenletsel opgelopen en een hoop botbreuken. Van de botbreuk ben ik herstelt maar de NAH blijft mij achtervolgen.

Afgelopen september 2018 heb ik de keuze gemaakt om volgende jaar, 2019, de rit van mijn ongeluk te gaan rijden en hier een sponsorrit vaor de Hersenstichting van te maken! Het is een lange rit! ca. 1800km en wil hier ruim een week over doen.

Deze reis gaat beginnen ergens eind juli 2019. Voor deze reis heb ik jullie mentale support nodig!! Dit zal een emotionele reis worden. Ik moet voor 2aug op de camping zijn..

Tijdens mijn herstel proces heb ik meegemaakt hoe belangrijk dit is voor je hoofd en hoe voorzichtig je hiermee om moet gaan en met juiste behandelaars/coaches!

Ik wil dat hier beter en bewuste moet worden omgegaan in ziekenhuis en dat er meer onderzoek gedaan moet worden naar alle vormen van NAH.

Bekijk alle donateurs
€ 10 18-07-2019 | 13:17
€ 15 16-07-2019 | 09:29 Succes #teamKTM
€ 25 28-06-2019 | 17:15
€ 25 26-06-2019 | 16:19
€ 10 26-06-2019 | 13:15

Bijna is het zover..

16-07-2019 | 08:46 Beste iedereen! Het is bijna zover! De reis. Woensdag 24 juli vertrek ik, samen met mijn motor, richting Zuid-Frankrijk. De 1ste overnachting heb ik al geboekt bij Motorherberg “Von Delft” in Reil, Duitsland. Na deze 1ste dag ga ik zien hoe ver ik elke dag ga eindigen. Ik heb er voor gekozen om daar geen doelen voor stellen. Om zo mijn gevoel te volgen tot ik het die dag zat ben of een mooie plek spontaan ben tegengekomen. Dankzij Motorservice Akersloot is mijn motor er helemaal klaar voor! De garage voor onderhoud aan je motor en auto. Ik zal elke dag berichten achterlaten op mijn facebook en Instagram ( www.facebook.com/wouter072 en www.instagram.com/wouter072 ). Je kan deze zien zonder registratie bij facebook of instagram. Dinsdag 23 juli ben ik nog als studiogast bij Radio NH, June tot twaaf, vanaf 10:30 tot ca. 10:45. Dus zet de radio aan en luister naar mijn verhaal. https://nhradio.nl/ Nogmaals vraag ik jullie aandacht voor de Hersenstichting en verzoek ik jullie hartelijk om een donatie via https://actie.hersenstichting.nl/actie/wouter-van-velzen.